BARTIN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

''1000 MESLEK LİSESİ SANATSAL ETKİNLİKLERDE BULUŞUYOR'' Projesi Kapsamında Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinesinde Gerçekleştirilen Resim ve Müzik Yarışması İl Dereceleri Belirlendi.

''1000 MESLEK LİSESİ SANATSAL ETKİNLİKLERDE BULUŞUYOR'' Projesi Kapsamında Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinesinde Gerçekleştirilen Resim ve Müzik Yarışması İl Dereceleri Belirlendi.

"Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamındaki okullarda eğitim gören öğrencilerin, kendi bölgelerindeki Güzel Sanatlar Liseleri öğrencileri tarafından,  öğretmenleri rehberliğinde sanatsal bilgi ve deneyim aktarılması boyutunda yapılan iki aylık çevrim içi (online) etkinlik  çalışmaları tamamlanarak Resim ve Müzik alanında ortaya çıkan eserler Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzde oluşturulan Seçici Kurul tarafından değerlendirilerek İl Dereceleri belirlendi

            Resim alanında Yapılan Değerlendirmede; 

Kozcağız Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi,  Hatice ALDARI birinci,

Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Nevra ÇETİN   ikinci,

Turgut Işık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Berk ÇETİNER üçüncü oldu.

Müzik  alanında yapılan değerlendirmede;

Kozcağız Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Enes AYDIN birinci, 

Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Hatice Nur UZUN ikinci

Turgut Işık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Yağmur GÜNER üçüncü oldu.  

 

Müzik  alanında  İl 1. si olan   Enes AYDIN ve  Resim alanında   İl 1.si olan Hatice ALDARI Türkiye değerlendirmelerinde ilimizi temsil edecektir.

 

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Oğuzhan ACAR, 'mesleki eğitimin ve meslek liselerimizin geleceğimiz açısından önemini vurgulayarak yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz için şu ifadeleri kullandı. ''Resim ve müzik alanında dereceye giren, giremeyen tüm öğrencilerimizi çalışmalarından ve emeklerinden ötürü en kalbi duygularımla tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.'' dedi. 



Resim Dalında İl Birincisi Olan Eser;

28-05-2021

Resim Dalında İl İkincisi Olan Eser;

28-05-2021

Resim Dalında Üçüncü Olan Eser;

28-05-2021

Gölbucağı Mahallesi Gazhane Caddesi No 6/3 Merkez/BARTIN - 0378 227 68 90 /5 Hat

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.