BARTIN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017 YILI PERFORMANS PROGRAMI SON HAZIRLIK TOPLANTISI BİRİM AMİRLERİ VE ŞEFLERİMİZLE YAPILDI

2017 YILI PERFORMANS PROGRAMI SON HAZIRLIK TOPLANTISI BİRİM AMİRLERİ VE ŞEFLERİMİZLE YAPILDI

Müdürlüğümüz Strateji Geliştirme Bölümü AR – GE Birimi tarafından 02.03.2017 Perşembe günü saat 15:00’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda 2017 Yılı Performans Programı son hazırlık toplantısı yapıldı. Toplantıya, Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar DEMİR ile müdürlüğümüz birim amirleri ve şefleri katıldı. Toplantıda aşağıdaki sunum içeriği ile ilgili olarak AR-GE/ASKE Birim Temsilcisi Kadriye YOLCU ve Yasemin ARSLAN tarafından bilgi verildi.

2015 – 2019 Dönemi Stratejik Planındaki hedeflere ulaşmak için belirlenen yıllık performans hedeflerinden yola çıkılarak yapılacak faaliyetlerin ve bu faaliyetlerin maliyetlerinin ortaya konduğu 2017 Yılı Performans Programı hazırlığında bölümlerin neler yapacakları hakkında bilgiler verildi. Birim amirleri ve şefler konuyla ilgili sorular sordu, öneriler dile getirdiler. Toplantıda ayrıca gündem maddelerinin yanı sıra kurum içi işleyişle ilgili görüş alışverişi de yapıldı.

Toplantıya başkanlık eden İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar DEMİR, “Performans Programındaki hedeflere ulaşmak için gerçekleştirilecek faaliyetlerin sağlıklı yürütülmesinde emeği geçecek olan tüm çalışanlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum.  Programa son şekli verildikten sonra tekrar bir araya gelerek iş süreçlerimizi değerlendirelim. Bu bizim kurum içi iletişimimizi ve iş verimimizi artıracaktır” dedi. Toplantıya katılanlar tarafından da memnuniyetle karşılanan bu öneriden sonra toplantı,  iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

 

 

SUNUM  İÇERİĞİ

1.      Performans Programı Nedir?(Amacı, Ne Sıklıkla, Kimlerle Hazırlandığı?)

2.      Hazırlanan Performans Programında Neler Var?

3.      Performans Hedefi – Faaliyet Nedir?- Nasıl Yazılır?

4.      Hangi Faaliyeti Hangi Bölüm Yapacak? Nasıl Yapacak? Maliyet Hesabı Nasıl Yapılacak?

5.      Bölümler Bu Çalışmaları Ne Kadar Sürede Bitirecek?

 

6.      Görüş ve Öneriler  


15-03-201715-03-201715-03-201715-03-2017

 

Gölbucağı Mahallesi Gazhane Caddesi No 6/3 Merkez/BARTIN - 0378 227 68 90 /5 Hat

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.