BARTIN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 Eğitimde Yenilikçilik Ödüllerinde Bartın Rüzgarları.

2015 Eğitimde Yenilikçilik Ödüllerinde Bartın Rüzgarları.

2015 Eğitimde Yenilikçilik Ödüllerinde Bartın Rüzgarları

 

Eğitim ve Öğretimde Yenilikçi Uygulamalar Bölgesel Ödül Töreni Eğitim ve Öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacıyla 2012 yılından bu yana Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığınca “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri“ dağıtılmaktadır. Yenilikçi uygulamaların eğitim sistemimize kazandırılması, öğrenci ve öğretmenlerimize daha iyi eğitim ve öğretim imkanlarının sunulması amacıyla yürütülen başarılı çalışmaların ödüllendirildiği “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” yarışmasının 3.sü 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında gerçekleştirilmiştir. Söz konusu yarışmaya ülke genelinde 5 kategoride 1047 başvuru yapılmıştır. Elektronik ortamda yapılan değerlendirmeler sonucu 123 çalışmaya saha ziyaretleri yapılmış ve saha ziyaretleri sonucunda 89 çalışma Bölgesi Birincilik Ödülü almaya hak kazanmıştır. Saha ziyaretine kalan 123 çalışmadan 3 tanesi ilimiz eğitim kurumlarına aittir. Ayrıca Batı Karadeniz Bölgesi’nde bölgesel birincilik alan 15 projeden 2 tanesi İlimiz eğitim kurumlarına aittir.

 

27 Ekim Salı günü Tokat ilinde yapılan ödül törenine ilimizi temsilen İl Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar DEMİR ve dereceye giren okul/kurumlarımızın idareci ve öğretmenleri katılmışlardır.

 

Bartın Öğretmenevi ve A.S.O. Kurumsal Kategoride Kurum İdaresinin Geliştirilmesi alanında Taşımalı Öğrenci Yemek Hizmeti Projesi ile bölge birincisi,

 

Budakdüzü İlkokulu Serbest kategoride İpek Böcekçiliğine Hayat Veriyor Projesi ile bölge birinciliği ödüllerini aldılar

 

Ödüller alınırken her ile ait yöresel ezgilerin canlı müzikle seslendirilmesi törene ayrı bir güzellik katmıştır. Okul/kurumlarımızı çalışmalarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.


 





 
     
   
   
   
   
   

 

 

 

 

 

Gölbucağı Mahallesi Gazhane Caddesi No 6/3 Merkez/BARTIN - 0378 227 68 90 /5 Hat

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.